Takács Gergely fotográfus, fényképész. Inkább az utóbbi kifejezést szeretem, mert a magyarul jobban visszaadja azt, hogy a fénnyel játszom! Informatikusként dolgoztam nagyon-nagyon sok évig, de egy idő után hiányozni kezdett az alkotás. Hajtott a vágyam, hogy valami olyasmit készítsek, ami időtálló, amire jó szívvel emlékezem. Mint az analóg-digitális átállás szülötte, használtam ezt is azt is, de jó a valódi alkotásaim már mind a digitális érában születtek, használom és kihasználom a digitális fotómanipuláció lehetőségeit, hogy ami szép még szebb legyen! Nem specializáltam magam egy területre, de kedvencem a kreatív portré, a dinamikus tánc, illetve a filmfotózás, ami jelenet és werk-fotózást egyaránt jelent.

Ha szeretnél magadról, családodról fotókat, portrékat, akkor kérlek keress meg az elérhetőségeim egyikén:

email : xtaki.gergely.takacs@gmail.com
telefon : +36306860647

facebook : www.facebook.com/takacsgergelyfoto
instagram : instagram.com/takacsgergelyfoto

 

Interjú velem a modelland magazinban :

www.modellenland2.com/single-post/interview-photographer-gergely-takács-hungary

 

Anita : “Gergő személyében egy teljesen megbízható, precíz fotóst találtam. Jól kommunikál könnyen megtalálja a közös hangot, így a kezdeti izgalom is hamar elmúlik a fotózás során. Arról nem is beszélve, hogy a kész képek felülmúlták a várakozásaimat. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt, csodás képek kerülnek ki a kezei alól. “

Gerda : “Gergelyt csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jól éreztem magam a fotózáson. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, kedves, együttműködő és türelmes volt.
A képek magukért beszélnek, gyönyörűek lettek!
Nagyon profi fotós, köszönöm a lehetőséget!